Το παρελθόν και το μέλλον της ZALCO
Η ιστορία και το όραμα της ΖΑLCO
Η εταιρία

Η εταιρεία ZALCO Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. ασχολείται με συστήματα κλιματισμού – εξαερισμού οικιακής αλλά κυρίως επαγγελματικής χρήσης. 

Η μεγάλη πολυετή εμπειρία και ο ολοκληρωμένος τεχνικός εξοπλισμός, για την πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών, είχε σαν αποτέλεσμα να επεκταθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα σε μεγάλα έργα με τέλεια αποτελέσματα. 

Με το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό της, η εταιρεία στοχεύει να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών της, δίνοντας την καλύτερη λύση για την δημιουργία ενός ιδανικού περιβάλλοντος. 

Από την αρχή της δημιουργίας της, ακολουθεί ανοδική πορεία, εκφράζοντας τις επιθυμίες αλλά και τις βασικές ανάγκες των πελατών της, με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον. 

Η εταιρεία είναι μέλος του σωματείου επαγγελματοβιοτεχνών ψυκτικών Πειραιά (Σ.Ε.ΨΥ.Π.) και μέλος της ομοσπονδίας ψυκτικών Ελλάδος. (Ο.Ψ.Ε.)

Το όραμα μας

Σκοπός μας να εξοπλίσουμε και να εκσυχρονίσουμε σπίτια καταστήματα, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις με ότι πιο εξελιγμένο τεχνολογικά στον τομέα της ψύξης και της θέρμανσης.

Να δημιουργήσουμε ένα ιδανικό περιβάλλον, το δικό σας κλίμα στον χώρο που εργάζεστε ή μένετε.

Είμαστε εδώ να προσφέρουμε σύγχρονες λύσεις σε προσιτές τιμές. Συνεχίζουμε να κρατάμε το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουμε και να εξελισσόμαστε μέρα με την μέρα.

Η πορεία μας
1987
Επαγγελματική έναρξη

Ο κ. Δημήτρης Κοντούσιας ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία ως τεχνικός ψυκτικός.
1987
1990-2007
Προϋπηρεσία

Εργάστηκε στην εταιρεία FG EUROPE ως τεχνικός ψυκτικός όπου και εξέλιξε τις επαγγελματικές του γνώσεις καθώς και την εμπειρία του.
1990-2007
2007-2013
Η ίδρυση της ZALCO

Ιδρύθηκε η εταιρεία ZALCO με αρχική έδρα στην οδό Θεσσαλονίκης στον Ταύρο και με 5 βασικές συνεργαζόμενες εταιρίες
2007-2013
2013-Σήμερα
Επέκταση δραστηριοτήτων

Η εταιρεία ZALCO μεταφέρει την έδρα της στην οδό Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο όπου και υπάρχει μέχρι σήμερα. Επιπλέον ξεκινάει συνεργασία με πάνω από 15 εταιρίες και μπαίνει και στον χώρο των αντλιών θερμότητας.
2013-Σήμερα

Εταιρίες που συνεργαζόμαστε